Om oss

Fra etableringen i 1994 har HR Maskin AS målrettet bygget opp kompetanse og erfaring innen vårt fagfelt, bearbeiding av stålrelaterte produkter.

Opprinnelig var produkt porteføljen kjernebor og magnetbormaskiner fra Engelske Rotabroach, som i dag fortsatt er vårt viktigste produkt. Vi lagerfører et stort og bredt sortiment av maskiner, også for ATEX / EX områder, samt kjernebor fra Ø11 til Ø200mm.
Gjennom årene har vi også bygget opp et bredt utvalg av maskiner og utstyr innen metallbearbeiding, som bånd- og stikksager spesielt beregnet for ATEX / EX områder, mateverktøy for håndholdt boring, festeteknikk for boreløsninger i ikke magnetiske metaller, fasemaskiner for rør og plate, rørbøyemaskiner, aksialvifter ATEX / EX godkjente for ventilering og tilførsel luft til Sveisehabitat, undervannsverktøy med mer.
Å yte en høy servicegrad er en selvfølge. Vi jobber mye mot Offshore og det profesjonelle mekaniske marked, og både kompetanse, leveringsdyktighet og tilgjengelighet er høyt prioritert.

Det arbeides med implementering av ISO 9001 2008 standard i bedriften, og vi forventer å være i mål innen et års tid.
«Ein skigard kan’kje vara evig, veit du». Med eget serviceverksted og tilgengelig delelager er vi godt rustet for service og reparasjoner.

Når du kjøper et Rotabroach kjernebor, skal du vite at du har et kvalitetsbor med lang levetid. Alle Rotabroach kjernebor kan slipes opp, men p.g.a. den unike skjæregeometrien, må denne operasjon gjøres av fagfolk. Vårt slipeverksted utfører denne oppgave.

For oss er service, kompetanse og varetilgjengelighet svært viktig. Vi er like opptatt av at du som kunde / bruker skal være trygg på bruk av våre produkter. Opplæring er vesentlig for oss, og med Rotabroach kjerneborskole kommer vi til din bedrift og gjennomfører relevant opplæring i bruk av produktene. Riktig bruk gir god økonomi i alle ledd.

Vår nye hjemmeside skal gi deg all relevant informasjon, men vi er selvfølgelig tilgjengelig for en fagprat.

Velkommen til gode opplevelser og faglig bistand.