Prisreduksjon kjernebor

Kjernebor har gjennom mange år bidratt til forbedret effektivitet i industrien. Utvalget har aldri vært større, og nye kvaliteter kommer på markedet i tråd med utvikling av stadig edlere stål.

HR-MASKIN AS har fulgt utviklingen nøye, og er den leverandøren i Norge i dag, som sitter på størst kunnskap, servicegrad og leveringsdyktighet fra eget lager.

Helt siden 80 tallet har HR-MASKIN AS representert kvalitetsleverandøren Rotabroach i Norge, og vi har sammen bygget opp et sortiment og en kunnskap få andre kan sammenligne seg med.

Nå har vi sammen tatt utfordringen og tilpasset oss markedet, uten at det går på bekostning av kvaliteten vi fortsatt skal levere.

Vi kategoriserer nå våre kjernebor i fire kategorier.

  • Basic -HSS kjernebor i M2 for boring i bløtt stål -vår mest konkurransedyktige modell, samt M42 kvalitet for bruk i rustfrie materialer.
  • Pluss -høyere kvalitet, RAP serien(M2-AL) er i denne kategorien, sammen med Hardmetall 40mm og 55mm bordybde
  • Spesial- består av Hardmetall kjernebor- lange (80/110mm) og store(-Ø200mm)
  • Ultra- ny serie Rotabroach belagte kjernebor, samt Rail og Hardox bor.

Nye og vesentlig reduserte priser for enkelte kjernebor gjelder fra i dag. Ta kontakt på industrisalg@hr-maskin.no for en oppdatert prisliste med nye betingelser og priser. Gi beskjed om det ønskes Excel eller PDF format.

HR-MASKIN AS opprettholder servicegrad, kompetanse og leveringsdyktighet.
Back to Top