Om oss

HR Maskin AS er ledende leverandør av Magnetbormaskiner og kjernebor for det norske marked. Vi representerer Rotabroach som den eneste i Norge, og har bygget opp dette varemerke siden sent på 80 tallet. I tillegg representerer HR Maskin AS også kjente produkter for rør og platefasing, rørbøying, kapping og ventilering i ATEX/EX områder samt verktøy for undervannsarbeider.

HR Maskin AS er levende opptatt av verdikjeden for sine produkter. Vår styrke er kompetanse og servicegrad. Alle våre produkter er nøye selektert, og våre anbefalinger baserer seg på den kompetanse og erfaring vi har bygd opp gjennom en årrekke.

Det er et mangfold av behov i Norge, fra Offshore og store prosjekter til entreprenøren som bare skal reparere en maskin. Vi har nødvendig kunnskap for å tilfredsstille alle typer løsninger for eksempel innen kjerneboring i stål.

Vi bestreber oss på å ha produkter på lager for omgående levering. Vår policy er at enhver bestilling skal effektueres samme dag.

Har du spørsmål eller står ovenfor en utfordring hva gjelder de produkter vi fører, kontakt oss for en profesjonell prat.