Personvern

Hvorfor behandler vi personopplysninger ?

Personlige data er alle data som kan være direkte eller indirekte relatert til deg som enkeltperson . Vi kan samle inn og behandle følgende kategorier av personlig informasjon:

Navn og annen identifiserbar informasjon

HR Maskin oppbevarer kun opplysninger om kontaktpersoner i de firma vi har forbindelse med. Denne informasjonen omfatter:

navn

stilling i firmaet

e-post, telefon og adresse som benyttes i arbeidsforholdet

Eventuelle andre detaljer om din personlige konto eller registrering

Hvis du registrerer deg for en bestemt tjeneste eller oppretter en personlig konto, kan vi også registrere innloggingsdetaljer og annen informasjon du angir i kontoen eller registreringsskjemaet.

Vår kommunikasjon med deg

Hvis du sender oss en e-post eller melding via sosiale medier, har du registrert kommunikasjonen med oss.

Informasjon du deler med oss

Du kan velge å dele informasjon med oss, for eksempel hvis du svarer på sosiale medier eller fyller ut en kundeundersøkelse.

Informasjonskapsler (cookies)

Hvis du bruker vår nettside, samler vi informasjon via informasjonskapsler og lignende teknologier. For mer informasjon, les vår «cookie policy» på nettstedet.

Hvordan samler vi dataene dine

HR Maskin kan få dine personlige data på en rekke måter, for eksempel gjennom registrering i kunderegisteret, når du fyller ut et skjema, deltar på kurs/opplæring, kommuniserer med oss ​​via sosiale medier eller registrerer deg for vårt nyhetsbrev.

Hvorfor samler vi informasjon ?

De viktigste formålene vi bruker din personlige informasjon til er:

Å yte tjenester til deg

Vi samler disse opplysningene om våre kontakter for å kunne ivareta forretningsforholdet, samt å kunne tilby produkter og tjenester til interesserte firmaer.

Å kommunisere med deg

Vi bruker din kontaktinformasjon til å kommunisere med deg, svare på dine spørsmål eller håndtere dine henvendelser.

Til direkte markedsføring

Vi kan bruke dine personlige opplysninger til å sende deg nyhetsbrev eller andre markedsføringsmeldinger. Vi kan bruke forskjellige kanaler for våre markedsføringsmeldinger, for eksempel e-post og sosiale medier. Du kan tilbakekalle din tillatelse til å sende markedsføringsmeldinger eller gjøre en innsigelse når som helst. For dette følg instruksjonene i den relevante markedsføringsmeldingen, bruk vår hjemmeside eller kontakt oss.

Opplysninger hos tredjepart

HR Maskin utleverer aldri personopplysninger til tredje part. Når du besøker vår hjemmeside www.hr-maskin.no eller går inn på våre profiler på sosiale medier som Facebook o.lign., legges det igjen digitale spor. De eksterne sosiale mediene har sine egne regler for behandling av dine personopplysninger, som du godtar ved å akseptere deres brukervilkår. Dette kan ikke HR Maskin AS påvirke.

Sikkerhet og oppbevaring

HR Maskin tar nødvendige tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige data mot tap eller ulovlig bruk.

HR Maskin AS sletter personopplysninger når de ikke lenger er nødvendige for å oppfylle det formålet de ble innhentet for. Det betyr at så lenge du har en avtale med oss, lagrer vi nødvendige opplysninger om deg. Når avtaleforholdet avsluttes, lagrer vi opplysningene frem til lovpålagte lagringsfrister opphører.

Du kan også selv fremsette krav om sletting, eksempelvis dersom du trekker tilbake et samtykke.

Dine rettigheter

Alle registrerte kunder har lovbestemte rettigheter knyttet til sine personopplysninger. Dette omfatter rett til informasjon, innsyn, retting, sletting, dataportabilitet og begrenset behandling, samt rett til å motsette seg behandling og til protestere på automatiserte individuelle avgjørelser, inkludert profilering. Slike forespørsler skal sendes til HR Maskin AS som har plikt til å besvare disse innen 30 dager.